Monday, June 30, 2014

Stir-fry Sweet Potato Leaves with Garlic (Rau Lang Xao Toi)




Stir-fry Sweet Potato Leaves with Garlic (Rau Lang Xao Toi)


Ingredients:
2 Bunch Sweet Potato Leaves/Yam Leaves
Water
1/2 tsp. Kosher Salt
1/2 tsp. Sugar
1 Tbsp. Olive Oil
1 Tbsp. minced Garlic


Wash and rinse the leaves a few times, cut it short and set aside. Fill a pan with some Water.  Add 1/2 tsp. Kosher Salt and 1/2 tsp. Sugar.  Bring to a boil. 
The Salt and Sugar will help the leaves stay green and fresh when stir-frying.  Once water starts to boil, add in the Sweet Potato Leaves.  Give it a quick mix and drain out the water.
Then set it aside.  In a stir-fry pan add 1 Tbsp. Olive Oil.  Add 1 Tbsp. minced Garlic.  Sauté until slightly brown.  Add in the leaves, stir for a few seconds and remove from heat.
Serve with some Dipping Fish Sauce and a bowl of rice. 


Rau lang xào tỏi


Nguyên Liệu
Rau lang
Nước
1/2 muỗng cà phê. Kosher Salt
1/2 muỗng cà phê. Đường
1 muỗng canh. Dầu ô liu
1 muỗng canh. Tỏi băm nhỏ


Rửa sạch lá một vài lần, cắt ngắn và bo sang một bên. Bo nước vô chảo. Thêm 1/2 muỗng cà phê. Muối Kosher và 1/2 muỗng cà phê. Đường.
Khi nước bắt đầu sôi, thêm vào rau lang. đổ vào giỏ.
 Bo 1 muỗng canh. Dầu ô liu vào chảo . Thêm 1 muỗng canh. tỏi bằm. Xào cho đến khi vàng. Bo vào Rau lang. Xào vài giây.
ăn với nước mắm chấm và cơm. Hy vọng bạn thích. Cảm ơn bạn rất nhiều.


No comments:

Post a Comment